У Львові відбулась презентація нової авіакомпанії – “Атласджет-Україна”
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    У Львові відбулась презентація новоствореної української Авіакомпанії «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА», котра водночас є афілійованим представником Atlasjet Airlines (Туреччина) в Україні.

    Як зауважив гендиректор новітньої української Авіакомпанії Сергій Підгородецький, наразі тут завершили низку сертифікаційних заходів з отримання права на виконання комерційних пасажирських та вантажних перевезень. Вже незабаром «АТЛАСДЖЕТ Україна» подаватиме заявку в Міністерство інфраструктури на отримання напрямків на авіарейси. Нині повітряний флот авіакомпанії – три літаки типу Airbus 320 (А320) з аеропортами базування: Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького та Міжнародний аеропорт «Бориспіль».
    image
    http://www.avianews.com.ua/2014/04/08/atlasjet-ukraine/
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    http://www.hromadske.tv/economics/loukoster-atlasjet-ukraine-vidkrivaye-29-reisiv-z-/

    Авіакомпанія Atlasjet Ukraine відкриває 29 міжнародних і внутрішніх рейсів з семи міст України.

    Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

    Atlasjet Ukraine базуватиметься в аеропорту «Львів» і планує до початку літа розпочати чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси в курортних напрямках.

    Загалом компанія висловила бажання літати на трьох десятках маршрутів: зі Львова – в Стамбул, Москву, Неаполь, Мадрид, з Одеси – у Москву і Стамбул, з Харкова – у Стамбул, з Херсона – у Стамбул, з Миколаєва – у Стамбул, з Вінниці – у Стамбул і Тель-Авів, з Києва – у Тбілісі, Москву, Санкт-Петербург, Амстердам, Ербіль (місто в Іраку), Лондон, Париж, Мілан, Дюссельдорф, Неаполь, Мадрид, Мінськ, Алмати, Астану, Єреван. Внутрішні рейси заплановано за маршрутами Київ-Одеса, Київ-Харків і Київ-Львів.

    Atlasjet Ukraine має чотири літаки Airbus 320 і збирається наростити флот до 15 лайнерів.

    Як відомо, лоукостер Wizz Air з вересня запускає рейс із Вільнюса до Києва.
    wtg
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,849
    grun :: з Одеси – у Москву





    :-D
    I look inside myself and see my heart is black..