Попросив вчора мене сусід змазати підшипники в гойдалці , я такий ...помазав і давай тестувати... . Ммммда , і тут вестибюлярочка мене підвела з першого качка %) . Жерсть . А я хотів цього літа на планері покататись :\ . Тепер буду далі хотіти :-D
Кувырки поделай и все восстановится. Я после перерывов в занятиях спортом на разминке после кувырков держался за стену и блевать хотелось :-D Потом через неделю-две разминок все чики-пики
У мене також ця проблема в офісі. Декілька років турбували, ледь вивели, тепер знову звідкись лізуть.
Найкраще, це давити їх, як тільки знаходиш. Дехто з колег бачить, але рекція лише 'фі' і не давлять, а потім одна падлюка п'ять десятків наплоджує!
Я купував в ашані якісь липкі пастки, багато потрапило. Можна навіть самому спробувати зробити подібні. Клейку стрічку до паперу кріпиш, липким доверху звісно. А всередину кладеш щось пахуче для них. Ще таргани активно п'ють воду, можна робити пастку з водою, стінки змазати чимось слизьким. Можна й пляшку пива поставити, вони, кажуть, бухарики ще ті, але пиво смердить.
Це має бути масштабна винищувальна операція по всій будівлі , це має бути геноцид всієї їхньої цівілізації , місцеве знищення олівцями , спреями , липучками дасть короткостроковий єфект . Як це зробити має вирішити керівництво , можливо потрібно викликати спецслужбу на святА . Основне завдання , знайти місце де вони харчуються .
я дома вывел тотальной войной всеми видами оружия - шарики с борной кислотой , Глобол (немецкий, дорогой), ловушки Комбат, аэрозольный распылитель Рейд. Рукопашный бой то же :)))