Я кажу про неадекватну їзду за правилами, а не про дибілів що їздять зустрічною, тротуарами, ліхачать або лізуть в поворот не зі своєї смуги. Дибілізм не має гендерних меж.Я не немагаюсь тебе в чомусь переконати - це не можливо. Я лише поділився власними спостереженнями. Ти у відповідь поділився своїми, що діаметрально протилежні моїм. Все.Було б цікаво узнати думку інших форумчан, з цього питання. Цікаво чиї спостереження мають більше прихильників. Нас покищо двоє, проти тебе одногоякщо поперед мене їде авто і `тупить`, тоб-то повзе із швидкістю менше швидкості потока десь в середній або лівій смузі, або їде між рядами займаючи частково обидві смуги, або переміщується в твій ряд не звертаючи уваги на твою присутність на власній траекторії та т.п.
Перечитав першу частину речення декілька разів, так і не зрозумів як це? =)Чому тоді дебільні водії-чоловіки зустрічаються частіше? - гарне питання для наступної суперечки!Я кажу про неадекватну їзду за правилами, а не про дибілів що їздять зустрічною, тротуарами, ліхачать або лізуть в поворот не зі своєї смуги. Дибілізм не має гендерних меж.
может потому что водителей-мужч больше в принципе , не?Чому тоді дебільні водії-чоловіки зустрічаються частіше?
Рома ты часом в фемен не записался? со времён охоты на мамонтов, мэ и жо занимались разными делами и только 100 последних лет как-то оно выравниваетсяЗЫ если мозг сравнить с процом, то у мужчин - быстрый 2ядерник, а у женщин медленный 8ми-ядерник типа Intel vs AMD`это так сложилось исторически` - ось воно! Доказ стереотипності цього твердження! =)
Рома ещё раз, способность объективно оценить обстановку и скорость реакции у водителя зависит напрямую от уровня тестостерона, который по [u:cd4876f775]некоторым сложившимся причинам[/u:cd4876f775] у мужчин намного выше, чем у женщин, вот и всё.дехто переріс часи мамонтів, а дехто так і живе