Bur сказал:Не могу найти виступление зе перед студентами
Прошла инфомация попал в просак
Наш говорун
Про загиблих він згадує коли потрібна відмазка, а нещодавно, відірваними дитячими ногами він прикривав Шкарлєта..Володимир Зеленський відреагував петицію, яка закликає дозволити чоловікам віком від 18 до 60 років виїзд із країни:
«Я не до кінця розумію, до кого ця петиція – до мене ця петиція, може, до батьків тих воїнів, які віддали своє життя за Україну? Коли сьогодні від 50 до 100 осіб (гинуть, – ред.) на найбільш складному напрямку на сході нашої держави»
Словом, на петицію чекає передбачувана відмова.
В оккупированном Херсоне единственный магазин/супермаркет который работает это Епицентр.
Орки разграбили все крупные магазины в Херсоне, единственный магазин который не трогают это Епицентр.
Saburo_Sakai :: Я - капітан Збройних Сил України.
Також я людина з певним багажем знань та контактів. Двадцять років в журналістиці і знання більшості людей в Україні, яких слід знати.
Виходячи з цього, я переконаний, що якщо ми втримаємося наступні два тижні, не дозволивши росіянам оточити наші сили на Донбасі - ми виграємо цю війну. Не виключено, що по максимальному сценарію. Ви знаєте, що таке максимальний сценарій. Якщо не втримаємося - ситуація з важкої стане смертельно небезпечною.