- Добрий день, це дематюкаційний патруль! - Хто, бля? (лунають постріли)
* * * - Добрий день, це дематюкаційний патруль! Чи вживали ви сьогодні обсценну лексику? - Та я взагалі нічого обосцяного не вживаю! - Не обосцяну, а обсценну. - А шо не похуй? (лунають постріли)
* * * - Добрий день, це дематюкаційний патруль! Книжки Подерев'янського вдома зберігаєте? - Ні! - І "Гамлета" не читали? - Тільки Шекспірівського. - А яким словом ви б характеризували поточну політичну ситуацію? - Та пиздець якісь! (лунають постріли)
* * * - Добрий день, це дематюкаційний патруль! Якої статі ваша собачка? - Не кобель. - Дякуємо вам за економію набоїв, гарного дня! - Вам також!
* * * - Добрий день, це дематюкаційний патруль! Якої статі ваша собачка? - А добрий день, це мовний патруль! Слово "собака" в українській мові чоловічого роду, навіть якщо це сука! (з обох боків лунають постріли)
* * * - Добрый день, це демацю... Демакю... Демакцюта... Та бля! (лунають пострiли)
Отсутствие матюков в разговорной речи - результат воспитание или , если хотите селекции. Бороться с этим явлением законодательно - бред сивой кобылы. Хотя она не настолько старая
Я би підтримав закон про штраф за матюки, та зняття відповідальності за громадське покарання за матюки. Матюгальники під вікном вже набридли.
то есть, если они по ночам будут орать по бухому "я разочарован, подите прочь" это что-то изменит?
Я не знаю чому, але на матюки у мене особливо алергічна реакція, я можу не чути про що говорять, але матюки чую добре. Ну і, одна справа, коли дорослі люди в приватній розмові між собою вживають мат там, де він доречний, інша - через слово, і кричать так, що їх чують всі навколо. У мене під вікном дитячий майданчик, то діти з років шести гнуть матюки. Я вважаю, що це не нормально.