Saburo_Sakai сказал:Якщо чесно, то на Техас мені глибоко похуй. Я на власні очі бачу хто і як захищає країну. В техасі живуть техасці, в Ізраїлі - євреї, а в нас - українці. Я не знаю, скільки бусів ізраїльського ТЦК щоденно виїздять на маршрути, скільки ізраїльтян перепливають ізраїльський аналог Тиси і все таке інше. Бо мені на них похуй.
У нас в попередньому підрозділі привозили поповнення, весь автобус в гавно і два чувака виносили з автобуса третього, який вже не здатен був рухатися. Стоїть шеренга фахівців, які хитаються на ногах, а в кінці шеренги лежить на траві "тєло". Це ті, кого ТЦК наловило по генделиках. Виглядає так собі.
Я не знаю, чи є подібні аналоги в Техасі, бо мені похуй.
Люди, які тягнуть на собі війну, потроху закінчуються
При такій кількості бажаючих мати пістоля, добровольців має бути на порядок більше. Тим паче, видають речі, значно кращі за пістолі. Але тут з'являється клята приказка про артикуляцію та розвантаження мішків.
Bulba сказал:Да пофиг в каком состоянии их привезли. Важно как они себя дальше покажут.
А то что пьяные - ну так все боятся фронта. Без исключений. Просто одни выдерживают это в себе, а другие не в силах сдержать первоначальный мандраж. Наверное это нормально.
Другое дело как они себя поведут, когда спереди враг и надо воевать, чтобы не умереть. Или ты их - или они тебя.
Я читал книгу про Ковпака. Так автор на полном серьезе констатировал, что самая боевая гражданская специальность - это бухгалтер. Самые отчаянные смельчаки у него были в прошлом бухгалтера.
Не торопись с выводами.
Что-то мне подсказывает, что нынешние люди не хуже тех (героизированных).
Saburo_Sakai сказал:Хоча, тепер я розумію, чому влада не хоче закривати телемарафон :)
Saburo_Sakai сказал:Ось ще здравий чувачок. Можливо, єдиний адекватний з "військових експертів"