— Боженька, я запутался, сбился с пути. — Вчера смотрел как ты заказал двух азиаток, 3 грамма белого и бутылку J.D. Ты уверен, что запутался? Святой Петр тут подсказывает, что у тебя все довольно зашибись
У кабінєт до Путіна без стуку влітає захеканий Мєдвєдєв. Мєдвєдєв: - Ладімір Ладіміровіч, начинається..., - він важко дихає, а галстук збитий всторону. Путін сидить за столрм і грає на компьютері у Воркрафт. Причом грає за орків. Путін: - Всьо, біжу біжу. Накидує піджак і вискакує за Мєдвєдєвим з кабінету. Сікрітарша у прийомній: - Ви куда? Тут вам звонять... Путін: - Не січас. Я побіг дивиться Порошенко по пьятому каналу виступа. Скажєш, я занят. Мчать далі. Забігають у зал. Там уже сидить весь кабмін, шушукаються і толкаються. Путін з льоту: - Лавруша, встав бігом, сібався з мого місця. Лавров похапцем вскакує і тут же дає опліуху сидящому рядом Чуркіну. Чуркін пада додолу і з плачем лізе на задні ряди. На великому тілівізорі вже балакає Порошенко. Путін (сідає, підтягує штани): - Ну, шо казав? Про мене шось казав, ні? Улюкаєв: - Казав, шо ви хуйло! Всі ржуть. Путін замахується на всіх роблячі страшні очі: - Щас дам комусь. Тихо, блядь! Всі замовкають. Порошенко, тим часом розказує, шо вів переговори з Гризловим, шо піднімуть зарплати воєнним і таке інше. Путін слухає висолопивши язика. Путін: - Трохі не розібрав. Мене лаяв чи ні? Мєдвєдєв: - Ні. Вас не лаяв. Казав, просто шо нам тут і так мандєц через нєфть. Путін (вздиха облігчонно): - А от може й пронесе. Може всьо і обойдьотса, - звертається до Гризлова, - шо вони там тобі казали? Не били? Гризлов (с під лоба): - Казали, шо ви для начала должни сфотографіруваться голим на фоні мавзолєя, а потом, кажуть, побачим. Путін (мрійливо): - А вдруг... Нада так нада. Повертається до Мєдвєдєва. - фотопарат дома є? Мєдвєдєв (мрачно): - Є. У жінки возьму. Путін: - Ага, ага. Це харашо. Всьо. Ану бігом всі работать. Розгулялись тут мені. Всі починають розходитись.... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1540460366271994&id=100009241355832
— Папа, а что у тебя за шапка на голове? — Это куфия, сын мой. Она защищает нас в пустыне от невыносимой жары. — Папа, а что это у тебя за шмотки сверху? — Это джеллаба. Она защищает нас в пустыне от палящего зноя. — Папа, а что это у тебя на ногах такая ужасная обувь? — Это бабуши, сын мой. Они оберегают нас в пустыне от раскалённого песка. — Папа, а почему ты всё это носишь зимой в Кёльне? — Поправь паранджу, сынку, и молчи. А то поедем обратно в Житомир.