Клинок із "супернержавійки" :) n680 Хвостовик на клинку був 50 мм, захотілося наборну ручку запиляти, доварив нержавійки міліметрів 60... довго щось міряв, чертив... обрізав май же по сварному шву :))) Вирішив так і залишити. Піде на кухню картоплю чистити.
Ні, і клиночки також ні. Беру готові клинки, трохи допилюю хвостовики та біля больстера і клепаю руків'я. Ножни замовляю, в основному, у Сергія Буряка (він зараз в Полтаві мешкає). https://www.facebook.com/profile.php?id=100008783357592
Аватари, бляха, це реальна проблема. Я пів року перші взагалі не вживав, бісило просто неймовірно!!! Кількість проблем від них складно навіть порахувати.. Тільки написав - якогось хера (якого зрозуміло, в принципі але реалізувати це можна було по іншому)керівництву закортіло "ротацію" взводів... до мене заїзджає взвод з впливовим процентним вмістом довбаків дрочунівнапвабухарів... (вони там ще й при "званіях"). От нашо воно мені...
Так, точу сам. Трохи руками на каменях (наждачках, намотаних на брусок наждачках, покладених на коврик для мишки...) або невеличкому гріндері (ворк шарп блейд гриндер"). Інколи виходить інколи не дуже:))))