Akupaka :: Особисто для мене, це День пам'яті про людей, що віддали своє життя, щоб ми могли з гідністю про них згадати. А ніяк не п'яними смажити шашлики і кричати п'яне "Ура!" на увесь ліс і т.п.
Особисто для мене цей день є днем сумним, а не святковим.
Saburo_Sakai сказал:А Победу отменили? Я человек простой, мне политические формулировки малопонятны.
Завжди думав, що фрази на кшталт «йшла людина та два міліціонери», або «здається квартира з тещею та іншими дрібними тваринами» – хоч і фіксують певні важливі для суспільства нашого сутності, але є, за фактом, написаними зі значними огріхами проти канону. Бо ж формально відомо, що ніяка теща – ні за підручником української мови професора Каранської, ні навіть за класифікацією відомого дослідника флори та фауни Карла Ліннея – до домашніх тварин не належить. І що міліціонери – такі самі люди, як і ми оце з вами, хіба що додатково обтяжені високоінтелектуальним та аристократичним керівництвом.
5 травня біля будинку офіцерів у місті Мелітополь урочисто відкрито пам’ятник ветеранам-авіаторам та загиблим льотчикам. Над проектом пам’ятника працювало все місто.