Специалист про ассоциацию
  • Valabuev
    Сообщений: 8,557
    Рома мне это 2 года назад говорил. я не мог принять тогда. В прошлом феврале похоронили нашу бабушку Настю (94 года, инженер авиамастерских 42-го по 45-ый). Много думал (с) ...
    Теперь вот готов подписаться под каждым пунктом.
    таки не заскоруз еще...
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,849
    А Победу отменили? Я человек простой, мне политические формулировки малопонятны.
    I look inside myself and see my heart is black..
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Я би, з цього приводу, сказав би таке: Перемога - це факт, про який треба пам'ятати і вшанувати цей факт, а особливо завдяки чому це стало можливим. І, на жаль, можливим це стало лише завдяки колосальному зусиллю людей, які супроводжувалися ще більш величезними втратами! І якщо, зважаючи на це, хтось може дозволити собі нажертися бухла і п'яним лізти у фонтани з криками "Дедываевали!" або аналогічну поведінку, то чи це можна називати святкуванням Перемоги?
    Особисто для мене, це День пам'яті про людей, що віддали своє життя, щоб ми могли з гідністю про них згадати. А ніяк не п'яними смажити шашлики і кричати п'яне "Ура!" на увесь ліс і т.п.
    Особисто для мене цей день є днем сумним, а не святковим.
    Спасибо сказал 6Dron SDPG_Hash KON grun _FSG_Pacific Milvus
  • SDPG_Hash
    Сообщений: 675Symbol
    Akupaka :: Особисто для мене, це День пам'яті про людей, що віддали своє життя, щоб ми могли з гідністю про них згадати. А ніяк не п'яними смажити шашлики і кричати п'яне "Ура!" на увесь ліс і т.п.
    Особисто для мене цей день є днем сумним, а не святковим.


    Внезапно полностью поддерживаю.
    Спасибо сказал 1Akupaka
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,849
    Ужираться и орать пьяным неправильно на любой праздник. У меня под окнами даже на Пасху наблюдаются оруще-рыгающие индивидуумы. Хотя, казалось бы, этот праздник весьма далек от подобных действий.
    I look inside myself and see my heart is black..
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Ну, але саме слово "свято" не тотожне "весело провести час"! Це гідно згадати про щось у цей день, це вшанування відповідної події відповідним чином. А у декого це лише причина для веселощів - "празднєг", з блекджеком і шлюхами!
  • Valabuev
    Сообщений: 8,557
    Saburo_Sakai сказал:

    А Победу отменили? Я человек простой, мне политические формулировки малопонятны.


    нет не отменили . но вспомнили цену этой победы.
    и , до кучи, вспомнили начало той самой Великой Отечественной... прям с 1939-го и вспомнили.
  • Valabuev
    Сообщений: 8,557
    в общем как в песне - "это радость со слезами на глазах"
  • Valabuev
    Сообщений: 8,557
    Бля, ictv , вот прямо сейчас. Передача "гражданская оборона" - на МамаевСКОМ кургане предлагают сфотографироваться с обезьянкой....
    Блятьстаким знанием географии мы слона не продадим....
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,849
    На Мамаевском Кургане живет президент Януковский.
    I look inside myself and see my heart is black..
  • Valabuev
    Сообщений: 8,557
    И елисеевские поля в Елисеевке...
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    Все, що ви хотіли дізнатись про зв’язок Народу із Владою
    Завжди думав, що фрази на кшталт «йшла людина та два міліціонери», або «здається квартира з тещею та іншими дрібними тваринами» – хоч і фіксують певні важливі для суспільства нашого сутності, але є, за фактом, написаними зі значними огріхами проти канону. Бо ж формально відомо, що ніяка теща – ні за підручником української мови професора Каранської, ні навіть за класифікацією відомого дослідника флори та фауни Карла Ліннея – до домашніх тварин не належить. І що міліціонери – такі самі люди, як і ми оце з вами, хіба що додатково обтяжені високоінтелектуальним та аристократичним керівництвом.

    http://hvylya.net/analytics/society/vse-shho-vi-hotili-diznatis-pro-zv-yazok-narodu-iz-vladoyu.html
    wtg
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol

    Про що говорив олігарх у суді і які свідчення давали свідки.

    У віденському суді протягом майже 12 годин вирішували долю українського олігарха Дмитра Фірташа. Сполучені Штати вимагали віддати його їхньому правосуддю і закидали підкуп індійських чиновників. Сам Фірташ і його адвокати називали процес політичним, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч. Свідками у справі про екстрадицію Фірташа проходили Кличко, Кравчук, Льовочкін, Бойко і Богословська. У підсумку суд вирішив відмовити в екстрадиції Фірташа до США, вважаючи цей запит політично вмотивованим. Суд дозволив мільярдеру виїхати за межі Австрії, коли виконає усі процесуальні процедури. Однак застава в розмірі € 125 млн лишається чинною. Фірташ зобов'язаний з'являтися на наступні судові слухання.

    Під час суду Фірташ встиг зробити кілька гучних заяв, йдеться у сюжеті ТСН.19.30. У залі суду звучало дуже багато політики попри те, що американська Феміда вимагає видачі Фірташа на підставі підозр у хабарництві. Звучало чимало зізнань і про Майдан. Ми зібрали до купи гучні заяви українського олігарха.

    Підтримка Кличка

    Фірташ розповів, що підтримував Януковича, бо вбачав у ньому реформатора, однак згодом розчарувався і став підтримувати Віталія Кличка. Фірташ сказав, що раніше фінансував партію УДАР. Також Фірташ сказав що підтримував Кличка під час Майдану і бачив у ньому майбутнього президента.

    "У 2012 році я зрозумів, що Янукович не буде робити реформи. Я подумав, що потрібен новий кандидат на 2015 рік... я знайшов такого кандидата. Це був Віталій Кличко", - сказав Фірташ.

    Таємна зустріч з Порошенком і Кличком

    Дмитро Фірташ розповів про конфіденційну зустріч, яка начебто відбулася у Відені навесні минулого року між ним, Віталієм Кличком та майбутнім президентом України Петром Порошенко. За словами Фірташа, вони говорили про те, як не допустити до влади Юлію Тимошенко. Сергій Льовочкін сказав, що брав участь у цій зустрічі. При цьому Фірташ відмовився розкрити суду деталі зустрічі з Порошенком і Кличко. "Я підписав конфіденційні зобов'язання", - сказав Фірташ. "Можу сказати, що ми добилися, чого хотіли. Порошенко став президентом, Кличко - мером", - додав він.

    Чому втік Янукович

    Фірташ сказав, що Віктор Янукович втік з країни, бо він боягуз. На його думку, за поваленням колишнього президента стояла Юлія Тимошенко.

    "Але й опозиція була дуже слабка. У цій ситуації я не врахував роль Тимошенко. Це була помилка. Коли опозиція зачитала на Майдані меморандум з Януковичем, Майдан їх не підтримав. Складно сказати, хто стояв за цією ситуацією. Але я думаю, що це Тимошенко. Вона розуміла, що інакше не потрапляє в гру. І вони сказали, що треба знищити Януковича", - сказав Фірташ.

    Янукович обіцяв підписати Асоціацію і відпустити Тимошенко

    Фірташ заявив, що Янукович обіцяв офіційному представнику Держдепу Вікторії Нуланд підписати Асоціацію з ЄС та відпустити Тимошенко. В обмін на це США начебто обіцяли припинити переслідувати Фірташа. "На зустрічі з Нуланд 4 листопада 2013 Янукович обіцяв три речі: підписати асоціацію, відпустити Тимошенко на лікування і віддати "Шеврону" велике газове родовище в Харківській області. Після цього перший запит на арешт у Відні був відкликаний... Америка шантажувала Януковича справою проти мене", - заявив олігарх.

    Чому США переслідує Фірташа

    Фірташ вважає, що Америка почала його переслідувати через те, що він не підтримав політику Тимошенко. "У нас різне бачення країни з Тимошенко, і американським урядом. Я вважаю, що Україна повинна бути незалежною, нейтральною, мати однакові відносини з РФ і ЄС. Вона так не думає. Їй було важливо прем'єрське крісло і президентство", - сказав олігарх. Фірташ каже, що Америка ставила Тимошенко ультиматум прибрати його з ринку перед її другим прем'єрством. Також він розповів про негласні зустрічі з Тимошенко перед виборами 2010 року. "Вона мені прямо говорила - відходь від Януковича і підтримуй мене. Ти ж розумієш, що Америка не залишить тебе в спокої", - розповів він. Отже можна побачити, що всю лінію захисту два десятки адвокатів мільярдера будували на тому, що американська Феміда хоче отримати Фірташа саме з політичних причин.

    Відповідь Кличка

    Мер Києва Віталій Кличко давав свідчення на прохання захисту Фірташа. Він попросив зробити це в закритому режимі - в форматі відеоконференції. Про що він говорив, невідомо, але згодом Кличко розповсюдив заяву, в якій відхрестився від допомоги з боку Фірташа.

    Кравчук: Фірташ міг впливати на Януковича

    Суд допитав першого президента України Леоніда Кравчука. Він побажав спілкуватися російською. Суддя запитав, чи мав Фірташ вплив на Януковича і Леонід Кравчук відповів на це ствердно, хоча сам олігарх це заперечував. "Фірташ безумовно міг впливати на рішення Януковича через Федерацію роботодавців України. Він підтримував Януковича на виборах через телеканал "Інтер", – сказав Кравчук.

    Кравчук також заявив, що у 2013 році Фірташ підтримував лідера парламентської фракції УДАР Віталія Кличка. Колишній президент назвав Дмитра Фірташа дуже впливовою фігурою в Україні. Таку думку він мотивував тим, що Фірташ має "серйозні активи", а також є головою Федерації роботодавців України і власником телеканалу "Інтер".

    Свідчення Льовочкіна

    Сергія Льовочкіна суддя питав як колишньго главу адміністрації президента Януковича, розпитував про зустрічі Януковича з представниками американського уряду.

    "У приватних зустрічах представники США говорили, що Фірташ підтримує не того кандидата. Він підтримував Кличко, але пріоритетом для США був Яценюк", - сказав Льовочкін. Також він підтвердив, що брав участь у зустрічі між Кличком, Порошенком і Фірташем у Відні, але відмовився розкривати деталі домовленостей. "Важливо було, щоб демократичні кандидати об'єдналися", - сказав він.

    Богословська: Тимошенко відмовилася від президентства заради "знищення" Фірташа

    Колишній нардеп Інна Богословська заявила на суді, що Юлія Тимошенко під час свого перебування в колонії під час Майдану запевняла міжнародних дипломатів, що відмовиться від участі в президентській гонці у випадку "знищення" Фірташа. Богословська посилалася на розмови з міжнародними дипломатами та офіційними особами. За її словами, ці розмови були ще до втечі Януковича, коли Тимошенко ще перебувала у в'язниці. Богословська сказала, що з нею ці питання обговорювали, оскільки вона була давньою противницею Тимошенко, мала вплив у парламенті і іноземці нібито боялися, що Богословська буде перешкоджати екс-прем'єру.

  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Новий мем #бовінлайно =)

    https://youtu.be/BPZNdNtQNzs
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    Злой Романенко о сговорах в нацполитикуме
    http://hvylya.net/analytics/politics/zachem-firtash-podyigral-timoshenko-i-kremlyu.html
    wtg
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Igor Bodnar:
    "Отримав листа з податкової:
    Повертаємо вашу декларацію на виправлення, так як в графі "Утриманці" не можна писати - президент, уряд, парламент, чиновники і два мільйони біженців." =)
    Спасибо сказал 1Valabuev
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    https://www.facebook.com/theministryofdefence.ua/posts/899363873459452

    5 травня біля будинку офіцерів у місті Мелітополь урочисто відкрито пам’ятник ветеранам-авіаторам та загиблим льотчикам. Над проектом пам’ятника працювало все місто.

    *фото за посиланням
    Спасибо сказал 1Wolfie
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Цікава стаття.

    Керівник проекту USAID «Справедливе правосуддя» Девід ВОН:
    «Дуже рідко ви можете знайти у США суддю, молодшого за 40 років. Адже, як правило, ця посада в нас вважається вершиною правничої кар’єри»

    Іноземні експерти, не втомлюючись, наполягають на необхідності корінних змін у правовій системі Україні. І більшість їхніх порад стосується механізмів реформування насамперед судової влади. Керівник проекту USAID «Справедливе правосуддя» Девід ВОН переконаний, що українському законодавцю та громадськості треба запасатися терпінням і змінювати обличчя країни поступово. А уникнути помилок, на його думку, допоможе досвід держав, які пройшли подібні соціально-політичні пертурбації.

    http://zib.com.ua/ua/116054-kerivnik_proektu_usaid_devid_von_duzhe_ridko_vi_mozhete_znay.html
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    wtg
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    Похоже у нас заработает PayPal на вывод кэша
    http://ain.ua/2015/05/29/582952
    Американская торговая палата поддержала запуск PayPal в Украине
    wtg
  • grungrun
    Сообщений: 17,085Symbol
    Саакашвили назначен губернатором одесской обл. #шоделается
    wtg
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Саакашвілі - громадянин України тепер! =)
  • YariyYariy
    Сообщений: 5,278
    Эдак он через 4 года может и президентом Украины стать :-D