Я наверное не в теме, но похоже на разводняк какой-то...Может из-за кадра кто-то дует на вентилятор. Схренали он крутится от возмущения магнитного поля которое привносит магнит?типа вечный двигатель
Якщо я вірно пам'ятаю фізику, то виникає електромагнітна індукція і струм... А от чи вистачатиме цього струму, щоб завести 12 Вольтовий моторчик? І чи буде потім цей моторчик здатним себе підтримувати? Я думаю, що така конструкція, якщо її `завести`, може пропрацювати якийсь час, але буде швидко сповільнюватися і зупинятися в певний момент.Схренали он крутится от возмущения магнитного поля которое привносит магнит?
Бля, ну вы хоть почитайте свою любимую Педию, что-ли.Электромагнитная индукция — явление возникновения электрического тока в замкнутом контуре при изменении магнитного потока, проходящего через него.Зако́н электромагни́тной инду́кции Фараде́я: Для любого замкнутого контура индуцированная электродвижущая сила (ЭДС) равна скорости изменения магнитного потока, проходящего через этот контур.Якщо я вірно пам'ятаю фізику, то виникає електромагнітна індукція і струм...
Так,але струм буде потужністю десь 1мкВт протягом 1мсек.Припускаю, що магніт, що підносять може створити поле, що змінюється - спочатку воно було відсутнє, потім зростає до певної величини. Ні?
Можливо. Я так і написав на початку:але струм буде потужністю десь 1мкВт
Але мені здалося, що Мілвус має на увазі, що струму не буде. Я тепер навіть не знаю чи вірно його зрозумів... А може я невірно зрозумів викладача фізики у школі... Навіть не знаю, що тепер думати... :?виникає електромагнітна індукція і струм... А от чи вистачатиме цього струму, щоб завести 12 Вольтовий моторчик?
Иначе как смеясь, эту фразу читать не могу. Но если учитывать, что это ветка `юмор`, то нормально.akupaka писал(а):виникає електромагнітна індукція і струм... А от чи вистачатиме цього струму, щоб завести 12 Вольтовий моторчик?