@Akupaka `Почав писати вірші. Я знаю, що роблю це погано, але люди роблять багато поганого: вбивають, крадуть... Думаю світ не стане гіршим через мої погані вірші...`
@Akupaka * В оригіналі, бо перекладене не так складно звучить =)Забігає кум до кумаУ неділю зраньиНапигльований, як в сватиТай нова крисаньи.-Куме любий, дорогенький,В біді ни лишьиєш,Ни встигаю на автобус,Шо в ДЕВ'ЙИТЬ рушьиє.Та позволь'ми, я городомТвойим перебіжу.Так устигну на автобусБо дорогу зріжу.- На городі бик пасесьиБез ланца на шиї,Як тьи ввидит, на тот встигнеш,Шо в ВІСІМ рушьиє!
@Akupaka А так не зрозуміло? ))Приблизно:Забігає кум до кума у неділю вранці, одягнений наче в свати, та й у новому капелюсі:- Куме любий, дорогенький, в біді не лишай!Не встигаю на автобус, що йде о дев'ятій!Дозволь мені перебігти твоїм городом?!Так я встигну на автобус, бо дорогу зріжу.- На городі бик пасеться,без ланцюга на шиї,як тебе побачить, то встигнеш на той автобус,що о восьмій рушає!***- Лікарю, а випишіть мені щось для схуднення?- Я вам випишу вугля.- У таблетках?- Ні! У вагонах - будете розвантажувати!