Old forum - Автомобили
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Valabuev
    та отож...=).ашо? таки летают?
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ

    Літаки і вертоліт Януковича за 2 мільйони обслужать донеччани та київський новачок05 листопада 2013Державне авіаційне підприємство «Україна» Державного управління справами 23 та 28 жовтня за результатами тендерів уклало угоди на послуги з технічного обслуговування авіатранспорту на 2,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».ТОВ «Техпоставка-ЛТД» отримає 1,12 млн грн. за технічне обслуговування трьох літальних апаратів: літаків Іл-62М та Ан-74ТК-300Д, а також гвинтокрила Мі-8МТВ-1.Донецьку фірму «Техпоставка-ЛТД» заснував у квітні 2011 р. Павло Петров. Минулого року фірма уже вигравала два тендери «України»: на придбання запчастин (3,00 млн грн.) і на техобслуговування (2,49 млн грн.).Київське ТОВ «АТД-Спецсервіс» отримає 1,06 млн грн. за технічного обслуговування АіКВ цих самих літальних апаратів. Фірму було зареєстровано лише цього року.Загалом за цей рік ДАП «Україна» провело тендерів на загальну суму 29,42 млн грн., з них 19,27 млн грн. на техогляди, ремонти, деталі й паливо.

  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Valabuev
    это ясно... деньги на ремонт и обслуживание...а летает то хоть вертолет???я даже не спрашиваю кто на нем летает - пофик... =)летает ли ото средство для которого такой причал отгрохали?хоть одного человека осчастливили? имею в виду пилота которому часы идут =).
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    Valabuev В принципі, - можна поцікавитися у Вінниці, але то ввечері, зараз у них і без того роботи багато
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Akupaka
    Valabuevзагалом, не літає. Зрідка дуже чути, що вертоліт проліта, може з десяток разів чув, але не впевнений, що це саме та техніка. Під час чемпіонату євро з футболу за Трухановим островом активно вели спостереження з вертольота - єдиний випадок активного використання. Але знову ж, невідомо якого.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Valabuev
    `...і патронів намає...`(с)сцуко...
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Saburo_Sakai

    та отож...=).ашо? таки летают?

    Сдать тебе хорошие места для позиции с ПЗРК?
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    Saburo_Sakai Насправді, треба лишень знати, куди яка делегація летить. А `хороше місце` починається за 25-30 км від торця злітної смуги, де літак буде сідати. ПЗРК `дістають` на 3 км мінімум, то така висота у `борта №1` вже за вказану вище відстань до ЗПС.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Valabuev
    не хватало мне еще ракеты тратить... я не о том вовсе.анекдот такой хороший есть про `...і патронів немає...` .
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Wolfie
    Макс, Боря, Артем - спасибо.Таки сосёт (( вероятно, на быстросъемах топливного фильтра. Но в выходные в Полтаве работают только шиномонтажи - у них урожай ))) Так что буду в Киеве уже искать, чтоб устранили.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    WolfieПризнаюсь чесно: зі сну я так і не зрозумів, хто саме телефонує Потім вже, як трубку поклав подумав, що міг ти, але не був впевнений.Власне кажучи, невеликі підсмоктування повітря в паливній системі Кенгу - то некритично, глохнути не повинна. А ось `в комплекті` з поганою прохідністю паливного фільтра - то вже біда.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Wolfie
    Я б не беспокоил, но когда на трассе `вперед 150, назад 150` авто глохнет десяток раз - забеспокоился. При чем через 300км после замены фильтра, и через 150 км после смены топлива (долил ДТ+ от ВОГ). Завтра поеду к дизелисту-топливщику, будем посмотреть.Так что еще раз спасибо, и простите беспокойство )
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    Wolfie Та немає за що.Як я й казав - я б `танцював` саме від фільтра.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Akupaka
    Стягнув з автофорума.Сабуро, як тобі? =)[img739cd9841]
    image
    [/img739cd9841]
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Valabuev
    не знаю как Сакаи... а как по мне - `не хватило белой краски диски покрасить`...зеркала и `морда` - из разных эпох... так еще и диски от машины тимати...буЭно в общем....хотя в целом идея и не плохая... но отдельные `элементы` экстерьера` - усё нахрен угробили...
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @grun
    Wolfie это ты на кенге 150 по трассе тулишь?
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Valabuev
    он имеет ввиду `акурат между Полтавой и Киевом` =)
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    grun Вона здатна, повір, я на службовій їхав разок, `для попробувати`, та й колега теж на службовій 2110 думав, що обжене
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @kosar
    У знакомого электрика Фиат диабло 2006 го 160 вытягивала на трассе.Мой Опель Комбо при доставке домой с `базара` на Бориспольской трассе 140 выжал, при бензине полугодовой давности в баках, дальше я просто побоялся, не сколько уровень вибраций как шум мотора, машину 2 часа как в руках только подержал.Так у меня хоть передняя половина кузова от Корсы Ц, аля легковая-беременная.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Wolfie
    Да, она такая, может ))) Пробовал 140 - лёхко. Больше - внутренне стрёмно.Сходил к мастеру. Тот сказал, что воздух - это нормально. Глохнет? - это не нормально, приезжай. Посмотрел глазами и руками, решил посмотреть компьютером. Компьютер сначала сказал много-много нехорошего, но после рестарта двигателя сказал только о какой-то когерентности, вроде в какой-то рампе... Вобщем, мастер сказал, что сгорела свеча, и что возможно неверно стоит ремень ГРМ, т.е. надо ее к нему поставить на полдня. Завтра поеду ставить, там и поглядим.. Т.к. я совсем не понимаю в авто, буду слушать, иногда кивать. Если не понравится, есть какой-то всем известный киевский рено-гуру в районе ул. Гаевой.. Малышку надо спасать, в том числе и от моего неумения.А вообще машиной я мега доволен. Одесса, Крым, Полтава - по трассе свои 100-105 с расходом 5.0 (сейчас 5,45 с зимней резиной и с городским циклом). Рыбалка, грунтовки, лес, грязь, песок - при умелом вождении я сел всего дважды, из которых один раз не смог (пока!) выбраться сам. Правда уже умудрился оторвать нижнюю полоску бампера - сильно крутой яр с немудро нестравленной скоростью. Но полоску эту я по теплу пришпилю на место ))Ну и объем внутри! Высокий потолок, легко складываемые или вынимаемые по отдельности задние сидушки. В багажник без проблем ложатся 2 гидрокостюма, 3 рюкзака, кулек еды и два ящика пива, удочки, ружья, и при этом навалом, а не укладывая по всем правилам.Чудо-бусичка )))
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    Wolfie Не їдь до цього майстра!!!!!!!!!Яка нафіХХХ `свічка згоріла`???? До чого свічки при заглуханні двигуна, якщо вони включаються на 13-15 сек при заводці двигуна - І ВСЕ!!!!! Більше вони не працюють. На Кенго неспівпадання ременя на 3 зуби вже призводить до контакту поршня й клапана з відповідним звуком і наслідками. З якого ДИВА, воно могло статится?? І до чого тут заглухання двигуна? Або працює, або - ні. І, май це на увазі, - повітря в паливі - то НІКОЛИ не норма. Допускається, але - не нормально.Ти фільтр паливний міняти пробував?
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Wolfie
    Стараюсь помогать людям на дорогах. Но недавно - просто поржал ))) Стоят девочки на чем-то легковом, аварийкой моргают, голосуют. Но как-то незаметно. Остановился, вернулся, что мол случилось?Просят прикурить. А то не заводится. Всего-то полчаса радио послушали, вот. А проводов нет. И троса буксировочного нет. Проводов и у меня нет (пока), давайте хоть дерну. Умеете? - нет. Хм, включаете вторую передачу - а у нас этот, автомат.Вобщем, извинился, пожелал удачи, не расстраиваться, и стопить или эвакуатор, или авто с проводами. Надеюсь, девчонки справились.. Дома почитал про автоматы - хорошо, что по незнанию их не дернул, интернет пишет, что так можно их поломать. Заодно почитал про дизель - тоже, оказывается, с толкача низя (можно, но осторожно, и потом дорого в ремонте)..
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @=FSG=FRITZ
    Wolfie Є така стара водійська байка:Їде мужик на машині, бачить жінка-водій `голосує`.Зупинився, побачив, що проблема, погодився на буксирі до СТО найближчої дотягнути. Сіли по машинах, потягнулися. На першому ж повороті пригальмував, і тут позаду: `БАБАХ`. Зупинився, йде до неї, вияснити в чому справа, чому вона не змогла вчасно пригальмувати. Підходить, а вона сидить... на задньому сидінні. Зверни увагу - ось тут можеш трохи `вирости над собою`.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @Saburo_Sakai

    Стягнув з автофорума. Сабуро, як тобі? =)

    Никак. Стилизация `под ретро` настолько специфична, что в 99.99% случаев получается говно.
  • oldforum
    Сообщений: 826
    @grun

    Вона здатна, повір

    разогнаться - верю) просто надо ещё както уметь с этой скорости более-менее тормозить и проходить лосиный тестя б на ней 150 не тулилЗЫ кстати откройте тайну, сколько кенговский дизель на такой скорости берёт соляры? у кого из дизелистов не спрашиваю - все на трассе тошнят 100ку
Эта тема была закрыта.
Все темы