А за основу в розробці двигуна для " Москвича " був взятий мотор BMW , Петро 1-ший будував флот по німеціким кресленням з німецькими фахівцями .......... Німці вміють використовувати інженерні винаходи , це факт
Хе-хе. Я такую систему в общественных туалетах видел, советских. Набирается водичка в бак, медленно. Переполняется, и начинает с весенним водопадом сифонить во в се унитазы одновременно. Кто не спрятался -- я не виноват.
Хм... Чому вся, хіба воно не має врівноважитися за принципом сполучених судин?
Давно шлангом бензин зливав ? Може вино з бутля ? У мене такого типу перелив стоїть на септиках , тільки зливає не з саиого низу , а з верхньої третини
Нет Ромка, ошибешься. Если бы у тебя не остановилась подача воды поплавком, то вода начала бы течь, вытекая до предельного минимума, а так, в штатном варианте, только аварийный перелив.
Колись, я побачив на фантіку турбо якийсь там Фіат і подумав: "Тю! Та то ж жигулі!" Пізніше, коли виріс, я взнав, що жигулі зробили з Фіата. Але такого я не очікував!
Интересно, с кого ссср спикрал моих родителей... Хотя, нет, родители как раз сами по себе великолепные!!! А все что делалось руками - было нивжопунигодным..... вот и воровали, идеи, архитектуру.... и т.д.