Новини, фото Києва
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Пропоную тут обговорювати цікаві події в Києві. Події будь-якого характеру, що не виходять за межі міста. Якось так =)
    525-s
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Продовжується будівництво мосту з Троєщини на Поділ. Нарешті почали підіймати центральні частини арки!
    Сьогодні вранці звернув на це увагу, коли проходив поруч =)

    "На Подільсько-Воскресенському мосту іде монтаж арки"
    http://media.jkg-portal.com.ua/ua/media/one-video/na-podlsko-voskresenskomu-mostu-de-montazh-arki

    На Подільсько-Воскресенському мосту у Києві відновили монтаж арки. Від учора прогін вагою 600 тонн піднімають двома домкратами. Встановленням підйомників займались із початку зими. Однак, аби середня балка сполучила арку потрібно розібрати частину допоміжних конструкцій. На спуск 200 тонн металу будівельники витратять ще кілька днів. Очікується, що верхній прогін стане на своє місце до середини березня.

    http://youtu.be/CFcsQ7U26DA


    Як ви думаєте, на скільки цей проект є вдалим, з огляду на те, що стільки часу його не будували? Я поглядаю на нього, і мені страшно, шви поіржавіли. Чи не викличе це проблем в майбутньому?
  • YariyYariy
    Сообщений: 5,276
    с мостом полюбому лучше чем без моста :)
  • YariyYariy
    Сообщений: 5,276
    ржавчину можно потом обработать, врядли это станет проблемой
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    @Yariy
    так вже більше року в такому стані... Страшно, просто.
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Ух ти! Цікаво, а тепер ларьочки по Києву поприбирають чи й надалі будуть стояти?
    http://www.eveningkiev.com/ua/19087/news/1394032454.html

    Голубченко подав у відставку з посади заступника голови КМДА


    Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це розповіли в прес-службі Київської міської держадміністрації.

    "Анатолій Голубчено написав заяву про звільнення з посади першого заступника голови Київської міської державної адміністрації за власним бажанням із-за погіршення стану здоров'я. Заява датується 25 лютого", - сказали в прес-службі.

    З 15 лютого Анатолій Голубченко перебував на лікарняному через ГРЗ.
  • Dron
    Сообщений: 647
    Yariy :: ржавчину можно потом обработать, врядли это станет проблемой

    если обдирать, то проблема. а если покрасить ,-нет.

    :-#
  • grungrun
    Сообщений: 17,084Symbol

    image

    А майданівці із Коломиї за власний кошт відбудували спалений міст закоханих. Вже ввечері по ньому вже можна буде пройтися
    wtg
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Dron :: если обдирать, то проблема. а если покрасить ,-нет.

    @Dron
    а чому обдирати не треба? Я пам'ятаю, коли попередні конструкції монтували, то піском чистили і фарбували.
  • Dron
    Сообщений: 647
    ну потому что обдирать ржавчину действительно проблема. долго ,дорого. красить все равно надо. а под краской не видно ржавчины :-# :-)
  • YariyYariy
    Сообщений: 5,276
    а ржавчина под краской разве не прогрессирует?
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Все залежить від кількості вологи, що потрапляє через фарбу.
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,824
    А че у меня на раЕне тк горелым воняет? Снова торфяники горят или второй этап революции с поджиганием шин начался?
    I look inside myself and see my heart is black..
  • BurBur
    Сообщений: 1,693
    Смотри флаг на райраде какой Так и узнаешь
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Напевне ця тема підходяща.

    Хто що думає про вибори мера Києва? Особисто мені, на поточний момент, імпонує Леся Оробець, хоча й з'являються деякі опуси в бік її персони від всяких Мочанових, але мені здається, що вони не надто щирі.

    Ну і відповідь на опус.

    Леся Оробець

    Моя позиція по російському вторгненню і виборам київського міського голови в цьому зв'язку

    Останніми днями мені пишуть про те, як смію я, негідниця, висуватись в міські голови міста Києва, що всі ви там у владі теплі місця поділили і на наших вірних присязі військових , татар і українців в Криму плюнули. Мовляв не до виборів зараз, їдь Леся в Крим, в Луганськ і т.д., сотворяй там чи то чудо, чи то души терористів голими руками - не відомо.

    Доповідаю:
    1. По Криму - кожен день відпрацьовую по декілька ефірів з західними ЗМІ і маю майже щоденні зустрічі з дипломатами, волонтерю в інформаційній війні. На величезну шкоду своїй виборчій кампанії - 3-4 робочі години на день. Крім роботи в ВР. Сплю далеко не 8 годин, з Майдану (з кінця листопада) фізично не відновилась, жодного вихідного.

    2. Членом уряду я не є. Інших виконавчих органів теж. Є люди, які прийняли на себе цю відповідальність. Я ж свідомо обрала важку боротьбу на виборах за довіру киян, щоби відновити і привести в порядок вщент розграбоване і знищене кількома послідовними командами "проффесіоналів" і рідне мені місто, в якому я народилась і прожила все своє життя. Вибори можна виграти або програти. Кампанія - колосальне напруження сил, колосальна праця, колосальна довіра волонтерів. Про яке тепле місце йдеться? Що я з ким поділила, хто підкаже, може я щось не помітила?

    3. Вибори все одно будуть. 25 травня 2014 року. Інший варіант просто неможливий. Що, краще щоб мером знов став хтось тотально чужий цьому місту і його інтересам, щоб "сісти на потоки", чи відвертий злочинець за гречку з підтримкою в районі 15-18%? І правда ж, війна, хай поки ще рочків зо п'ять-десять порозкарадають і поруйнують місто - правильно ж?

    4. І найважливіше. Злочинці типу януковича чи путіна можуть продукувати тільки злочини, хаос і страх. Вони не можуть будувати, вирощувати і виробляти. Тому вони нав'язують чесним людям, яких більше 90% людства, свої правила - страх, хаос, почуття незахищеності. Коли чесні люди ведуться на це і перестають виробляти і будувати собі краще майбутнє - злочинці перемагають. Вони отримують те, що хочуть - бідність, безвихідь, страх, забитість. Навіщо ж тоді вестись на їх обман і робити самогубчі речі?

    Я хотіла би нагадати приклад Федаративної республіки Німеччина. З 1945 по 1990 рік вона була достатньо вузькою смугою землі, прилеглою до радянського блоку. Вона була полем майбутньої битви, півстоліття генеральні штаби малювали на картах ядерні удари і титанічні битви саме на німецьких містах і селах.

    Але переміг у холодній війні не бундесвер і не НАТО. Перемогла німецька економічна машина, німецька продуктивність праці і єдність нації. Німеччина об'єдналась. Окупаційні радянські війська вивозили за німецький рахунок - горда Російська Федерація не мала за що.

    Наша майбутня перемога лежить в організованій роботі і створенні українського економічного дива. Цим ми переможемо. Переконливо. Не треба вестись на розводи. Крим за путіна перетвориться в маргінально-кримінальне утворення. Як Придністров'я, Абхазія, Південна Осетія. Бідність, безвихідь і криміналітет.

    Існує два сценарії відновлення конституційного ладу, територіальної цілісності і суверенітету України.

    Перший - це побудова армії (яка на данний момент після 20 років цілеспрямованого розвалу малодієздатна, попри героїзм офіцерів і солдатів), створення - вперше за 23 роки - українських спецслужб і поліції - все це протягом 2-3 років за умови політичної волі і фінансування - і війна, жорстока і справедлива. В цій війні загинуть десятки тисяч, можливо сотні тисяч молодих людей. Будуть колосальні руїни. Наслідки відчуватимуться щонайменше століття.

    Другий - реформи і економічне зростанні 10-12% на рік протягом 5-7-10 років. Побудова нормальної країни при постійній готовності відбити агресію. Вийшло ж у ФРН, виходить в Ізраїлю, чому у нас має не вийти?

    В цьому випадку, беручи до уваги реакцію світу, режим путіна не простоїть так довго. Завалиться швидше і епічніше, ніж СРСР, про який він так мріє. На додачу отримаємо багату і квітучу Україну для кожного. Крим прийде назад або в повному складі, або шляхом індивідуальної міграції - не можна ліпити СРСР без залізного занавісу.

    України має процвітати. Ради цього і працюю. Починаю з Києва. Приєднуйтесь.

    https://www.facebook.com/lesyaorobets/posts/676591059043476?stream_ref=10
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol

    Леся Оробець

    Доброго дня!
    Багатьох з вас цікавить, як просувається робота передвиборчого штабу. Ми будемо регулярно повідомляти про наші кроки. Дуже вдячні вам за активну участь, ми намагаємось врахувати думки, якими ви поділилися з нами.

    Подробиці на сторінці: https://www.facebook.com/lesyaorobets/posts/676741725695076
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,824
    Я пока тоже думаю за нее голосовать.
    I look inside myself and see my heart is black..
  • YariyYariy
    Сообщений: 5,276
    Akupaka :: Хто що думає про вибори мера Києва? Особисто мені, на поточний момент, імпонує Леся Оробець, хоча й з'являються деякі опуси в бік її персони від всяких Мочанових, але мені здається, що вони не надто щирі.

    Мочанов нормальный мужик, не гони Рома. А вот эта Оробець - еще не понятно какого"полета птица". Как по мне, то уже одно ее членство в ПС - это минус, т.к. вменяемых людей я там пока еще не видел.
  • Saburo_SakaiSaburo_Sakai
    Сообщений: 15,824
    Yariy :: Мочанов нормальный мужик, не гони Рома


    Ты с ним лично знаком? На публике все "нормальные мужики".
    I look inside myself and see my heart is black..
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    О! Диви! Забув повідомлення відправити з роботи :-D


    Мочанов складав враження нормального, поки не почав писати фігню на інших. Він такий хороший, а інші піараться лише, а не хороші. А сам лізе в усі можливі діри, щоб розказати який він класний і як, виявляється, треба. Так, деякі з його думок цікаві, але загальне враження такого собі ковбоя, не щирого ковбоя.


    Оробець активна, цілеспрямована, принципова баришня, зі здоровими, як мені здається, поглядами на життя. Батько в неї був схожий.
    А що поганого в її членстві в ПС? Де, до речі, сказано, що вона є членом ПС? Між іншим, Ярош вельми адекватний =) Але ця тема не про ПС, як такий.
  • WolfieWolfie
    Сообщений: 2,104
    а она в ПС??????? она активно рысачила по Майдану, внесла правку в закон о НацГ.. ну и баба, а я баб люблю ))) ее связи с разными силами и средствами стоит изучить.. хотя люди, наверное, могут и меняться.
    кстати, во власти она уже давно, может не стоило бы доверять "старому коню", не смотря на возраст? надо рыть и анализировать.
    Don't panic! С ув. Я :)
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Якщо адміни не проти, я буду вкидати деякі агітки :-D

    http://youtu.be/iqUkskJ5NQM
  • AnkleAnkle
    Сообщений: 91
    Я,хоч і не києвлянин,але вона мені теж подобається...
  • YariyYariy
    Сообщений: 5,276
    Saburo_Sakai :: Ты с ним лично знаком? На публике все "нормальные мужики".

    с ней я то же лично не знаком. :)
    но Мочанова я знаю 20 лет, и все это время он говорил правильные вещи, и в говне насколько я знаю замазан не был
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Юра, давай домовимося. Без суперечок. Пропонуємо матеріали для ознайомлення. А то ми в фантазіях заглибимося у глибини гімна, а сенсу буде -> 0 =)
  • Akupaka
    Сообщений: 9,959Symbol
    Особисто мені Мочанов став неприємний після його повідомлення:
    https://www.facebook.com/alex.mochanov/posts/1416976321886815?stream_ref=10

    Не могу отвечать в комментариях,
    фб отключил мне эту функцию минимум на месяц.
    Подробнее свои мысли про Оробец и Богомолец озвучу позже.
    Про Тимошенко не буду даже время с буквами тратить -
    Бабушке украинского политикума пора после лечения на заслуженную почетную и понечетную пенсию.
    Села в одной стране, освободилась благодаря Майдану - в другой. Пусть отдыхает, набирается сил и если потянет -
    идёт в новый парламент с партией.
    Там и пытается рулить. Фракцией. А не Страной.
    Оробец - креатура Петра Алексеича Порошенок, такая же ЮВТ,
    только еще юная и непрожженная.
    Хотя - со всеми предпосылками.
    Пусть законодательствует и голосует, в исполнительной власти
    и мэром ей делать точно нечего. Не потому что Женщина,
    а потому что - Биография. Почитайте. Неофициальную.
    Она доступна.
    По поводу Богомолец - не надо спекулировать на медработе
    и Небесной Сотне.
    Во время Майдана там работали несколько сотен врачей.
    И никто из них, кроме Доктора Ольги, НЕ лез в телекамеры
    и НЕ делал вид, что НЕ пиарится.
    Зрите в корень и изучайте не фотографии, а биографии. Всех.
    Это - ПРИНЦИПИАЛЬНО ВАЖНО.


    Ну і коментарі там можна почитати.

    Ось так просто, баби - дури, а він д'Артаньян, виходить. Як би він не казав зворотнього, але враження саме таке.