Bulba :: Для понимания ситуации поставь туда свою машину, или еще круче, поставь туда ребенка
Saburo_Sakai сказал:
Мне не жалко 400 грн/мес. на платную автостоянку, а ребенок знает основы личной безопасности. Поэтому на "а вот если..." меня брать бесполезно :)
Bulba :: Выйти и дать в морду. По возможности скрутить при помощи других неравнодушных граждан
Bulba :: И НИГДЕ
Akupaka :: Автор відео робив саме правильне - викликав мінтів
Akupaka :: але на звук сирени він не виглянув і разу.
Bulba :: На западе психология другая. Там понятие "гражданский долг" у людей в головах крепко сидит.
Bulba :: психология "моя хата с краю, я ничого не знаю" не искоренена еще
Bulba :: Если бы это была твоя машина, я бы позвонил тебе, если бы знал номер телефона.
Чоловік загинув у понеділок на станції метро "Вокзальна" у Києві.
Про це Українським Новинам повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".
"За нашою інформацією, пасажирові на вході станції метро "Вокзальна" хтось встромив шприц у спину. Пасажир знепритомнів, викликали швидку медичну допомогу, яка виїхала на місце події й констатувала смерть потерпілого", - повідомили в прес-службі КП.
Інцидент стався в понеділок вранці на станції метро "Вокзальна", установлено, що потерпілий 1973 року народження.
Станом на 10:00 до станції виїхала слідчо-оперативного група столичного управління Міністерства внутрішніх справ для з'ясування обставин справи.