Сабуро, до нього ж їхати треба! А в мене є АТЛ під носом, але там густого силікону немає, тільки вазелінова змазка.
Я мазав дверну ручку літолом щоб не пищала пружина, потім, коли довелося її черговий раз ремонтувати, в тому мастилі було все: руки, підлога, ноги! :-D Силікон дещо чистіший і змивається просто водою, навіть без мила можна (поручик, молчать! :-D )
Я дверные ручки и петли мажу графитовой смазкой в мягкой упаковке как майонез. А ХАДО часто беру, так как у них хорошее качество и все масла и смазки действительно прикольно пахнут всякими яблочками и персиками :-D
Раньше дегтем и двери-телеги смазывали, и вместо зеленки использовали. И ничего. ))) Рома, у меня дома банка циатима стоит. На все случаи жизни. Могу поделиться.
"Берегите слезы ваших детей, дабы они могли проливать их на вашей могиле." Пифагор
Мілвусе, дякую за пропозицію, але якщо всім роздавати корисну у хазяйстві річ, то собі не лишиться, тому краще я придбаю, тим більше, це не рідкісна штука. А якщо треба буде трохи саме такої, то знатиму, що можна у тебе запитати =)
Сабуро, у мене в такому тюбику літол. Зручна упаковка між іншим! Головне не тримати поруч із харчами =) А чим графітова відрізняється від літолу? Бо на банках окрім робочих температур особливо не вказано, а по форумах, то кожен своє маже =)
А чим графітова відрізняється від літолу? Бо на банках окрім робочих температур особливо не вказано, а по форумах, то кожен своє маже =)
Графітка містить в собі графіт ,який має чорно-сіре забарвлення , літоли жовті, але є й сині, зелені , червоні ... В цих смазках різні властивості і застосування , але замок можна змастити і тим і тим
Водка "Bolchoj" Штрих код (вертикальные линии это линии из штрихкода разделяющий цифры на группы. ||||||||||||||||||||| 1||88741||00011||1 На бутылке написано "Продукт Голландии" Но с штрихкодом Нидерландов не совпадает.
Чойто вчера Хром поздно вечером слетел. Т.е. врубается на секунду и кирдык. Никаких зловредных манипуляций до того не проводил. Установлен нод32 в7, поиск зловредов результата не дал. Приду домой, покопаюсь. Аккаунт есть. У кого была недавно заморочка с Хромом?
Есть флешка. На ней музыка. Вставлена в автомагнитолу. В один прекрасный момент при считывании магнитола написала Error. Принес флеху домой, вставил в комп. Папка "Музыка" видна, но не открывается, удалить/переместить/вырезать нельзя. При нажатии "свойства" выдает, что в папке 0 файлов и занимают 0 байт.
Это было вчера.
Сегодня снова вставил в комп, чтоб сделать вам скриншот - хопа!, а там уже все нормально.