в січні 2014 янучара тупо закрив митницю на зброю для мисливців. з березня митниця повністю відкрита просто зброя ще не доїхала. на днях напевне буде її стільки хоч дупою жуй. ціни різко впадуть. середньостатистичний нарізняк буде в районі 7-8кгрн гладкоствол 4-5кгрн. буде все крім тозо-сайгів тобто з раші не буде ніфіга. зато форт повним ходом конверсує калаші вони будуть йти десь по 8-9кгрн нульові.
за шо купив за то продав інфу.
sanctor :: Но возможен такой вариант
Моє розслідування про дозвіл на зброю.
Після кількох тижнів активного збору інформації і оббивання порогів дозвільних центрів доповідаю наступне.
Незважаючи на шалений попит населення на зброю, мусорам спущена команда з самого верху "тащіть і ні пущать". Всі повязані з цим установи у відповідь на заявки почнуть активно ставити палиці в колеса, аби завадити зібрати всі документи. Наприклад, для проходу медкомісії вимагають військовий квиток. От питається нахуя козі боян?
Про довідку про несудимість я уже розповідав.
Ситуація про те, як зустрічають громадян на стрілецьких курсах і чи видають там відповідні довідки ще допоки невідома, на тижні виясню.
Yariy :: не знаю сколько стоит оформить разрешение на гладкоствол, но переоформление стоит 500 грн.