Saburo_Sakai :: Я просто к тому, что сравнение подростков, играющих в тупые игры с призывниками притянуто за уши
Saburo_Sakai :: Кроме того, там отбирают нужных и работают с ними
Saburo_Sakai сказал:О, я, кстати, вчера по совету _FSG_Pacific попробовал танки War Thunder. Прикольные. WOT, по сравнению с ними - говно :-D
LK_ сказал:
Saburo_Sakai сказал:О, я, кстати, вчера по совету _FSG_Pacific попробовал танки War Thunder. Прикольные. WOT, по сравнению с ними - говно :-D
У меня тоже такое впечатление было. Примерно неделю :)
_FSG_Pacific :: Ну , розумію, прикро коли маеш якийсь початковий танк , ти стріляєш -стріляєш , а тебе з одного пострілу вражають
Saburo_Sakai :: А вот мой шурин может
Качай зенітку Ostwind (дуже потужна штука , в борт бронебійними легко завалиш Т 34, плюс літаки там літають , за них теж бали дають ) , вона буде як додатковий крафт , ще постійно використовуй допомогу артилерії , це збереже життя та набере деякі бали при враженні опонентівLK_ сказал:А я не могу даже до Тихра I докачаться потому что
у меня руки из *опы растутзастрял на Пц4 который почему-то выпиливается 1 выстрелом совецкого Т-34 с любого ракурса )))
Сабуро, в WOT японцев добавили ;-)
LK_ :: Сабуро, в WOT японцев добавили ;-)
_FSG_Pacific сказал:
Надіюсь , не в аркадному режимі граєш ?????????????